Toleransträning!

Ikväll har en av mina kompisar haft en liten session med toleransträning för alla som var intresserade. kan säga att det var rätt många som slöt upp, många av ridskolans hästar fick testa sig... balsas och jag var naturligtvis med. Som planen för hans framtid ser ut så behöver han testas i ALLT!
 
det fanns olika stationer:
- Gå emellan 2 hinder med c:a 1 m mellan. Typ transportträning.
- Gå över en presenning
- Gå upp på en lastpall och ner igen på andra sidan.
- Lattja lite med en pilatesboll
- Klä ut sig med lite svarta sopsäckar
- Lite bommar att vända runt etc.
 
Balsas var skitspänd när vi kom in i ridhuset. han står ju på box, får inte gå ut i solen pga ögat. :-( Han var dessutom pigg, men han höll sig bra på mattan. det första vi kikade på var pilatesbollen. Som om han skulle bry sig? han gick fram till den och försökte bita i den, och det gick att studsa den på honom, tom bakifrån. både medans han stod stilla och gick. Vi avslutade när han råkade kliva på bollen, jag var lite rädd att den skulle gå sönder.
Sen kikade vi på plastsäckarna, och även de försökte han "sno". jag trädde på honom en säck på huvudet, men vi jobbade inte länge vid den stationen heller, var rädd att han skulle äta upp nåt. ;-P
Så gick vi mellan hindrena, och där tvekade han liiiite, men gick sen igenom.
Sen provade vi att gå över presenningen, och det var som att han inte upptäckte den förrän han klivit på den, så han var tvungen att vända sig om och kika vad han gått på.
Sen gick vi upp på lastpallen, och där tvekade han och gick på sidan en gång, och sen upp på den. Då knakade det i den och han for igenom med bakhovarna. :-( Inga skador, och han hade inte bråttom av den, men inte bra iaf.
Typ "Hej hej, här kommer vi och trashar utrustningen."
 
det var iallafall grymt kul, och det kommer bli massa mer träning under hösten. Inte bara med balsas, utan säkerligen med många fler av ridskolans hästar.
 
Avslutar med att bjuda på en bild av ridskolans ponny Amira, som dagen till ära klätt upp sig lite fint. ;-P Duktig tjej! Synd bara att hennes "pojkvän" Pessoa inet riktigt uppskattade outfiten. 
 

Kommentarer
Postat av: Tussie

Superfin header! Allt bra idag? (:

2012-08-10 @ 09:11:22
URL: http://londonryttaren.blogg.se
Postat av: Elin ♥ - en bra blogg för dig♥

Finfin blogg, kollar du in min kanske? :D♥

2012-08-10 @ 14:02:30
URL: http://elinwwagenheim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0