Gårdagens tävling.

Kaninhoppningstävling igår, och det regnade IGEN! Hittills har det regnat på ALLA våra utetävlingar i år. :-( Hoppas det vänder snart... 

 

Ubbah tävlade för första gången sen mamma-ledigheten. Hon hoppade så jäkla fint, var just igår extra mycket lik sin pappa! Eftersom hon nyss varit ledig och har lite taskig kondis så blev hon trött fort, men hon kom igenom alla banor, och det är BRA! Fick hoppa final i rak, men inte i krok.

 

Monnie gjorde ett kanonlopp i grunden i kroken, på noll fel. I finalen kan man säga att matte inte riktigt var så på, samt att han typ snubblade/halkade in i ett hinder, så 3 fel. I raken hoppade han också bra, men fick en liten krasch i ett hinder i finalen. 2+2, och en fjärdeplats tror jag.

 

Joker dubbelnollade i lätt krok, vann och blev därmed msv. jättefin var han! debuterade också msv rak, och fattade väl inte riktigt att hindrena var längre, men hoppade fint på höjden. dock ingen final.

 

Malte hoppade faktiskt riktigt fint. Hoppade/hoppade, inte hoppade/krälade över hindrena som han brukar. 4 fel i kroken, 2+2 i raken och fick hoppa sin första final!

 

Misan, som inte brukar vara några problem mer än att hon låter väldigt mkt, lät ingenting och hade plockat fram "hej-jag-är-lik-mina-föräldrar-sidan" och hetsprang, hoppade, låg heeela tiden. Måste tränas lite "teambuilding" med henne, samt försöka få henne lugn i sele. I famnen sitter hon ju gärna, och sitter gärna också och trycker vid mina ben. Övrning ger färdighet, så det är bara att jobba på! 

 

I övrigt en rolig tävling, och så mkt regnade det faktiskt inte. Dagen flöt på bra, och vi hade bästa grannklubben på besök! :-D

 

Malte förra året, som bebis! <3

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0